Så hanterar Österängens Konsthall risken för Coronaviruset

19 mars 2020 20:50

Österängens Konsthall följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer kring hanteringen av Coronaviruset. Konsthallen håller öppet som vanligt tills vidare, men vår publika verksamhet påverkas.

Inställd och anpassad programverksamhet

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer om mindre evenemang ställer vi in våra publika aktiviteter såsom visningar, barnverksamhet och andra programpunkter tillsvidare. Åtgärden görs för att minska smittspridningen av Coronaviruset och inte minst av omsorg för våra äldre och personer med allvarlig sjukdom. Vi har infört max 10 antal besökare i konsthallen samtidigt.

Vi kommer att digitalisera vår verksamhet under denna oroliga tid. Visningen av Anders Widoffs – no pasarán kommer ske digitalt, så håll utkik på nätet. Allt för att fortsätta sprida konsten och inspirera.

Barnverksamheten kommer ta nya vändningar med pysselpåsar och digitala kreativa tips och idéer på sociala medier. Allt för att ni ska få en kreativ tid hemma. Även snoriga små näsor vill ju pyssla! Håll utkik här Instagram/ok_kids_konsthall

Våra utställning håller däremot öppet som vanligt.

.

Besökare är välkomna

Du är välkommen att besöka oss om du känner dig frisk. Om du känner dig förkyld eller sjuk, ber vi dig att avstå besök. Tänk på att skydda dig själv och andra från att sprida smitta vidare!

 

 

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ!

 

• Att tvätta händerna.

• Hosta i armvecket.

• Håll avstånd till andra besökare och personal.

• Hälsa inte genom att ta i hand eller kindpussas.

Vi uppdaterar informationen på www.osterangenskonsthall.se  och på våra sociala medier löpande.

 

 

<- Tillbaka till nyheter