Tunga namn i konstnärliga rådet

3 februari 2017 14:27

Österängens Konsthall stärker sitt konstnärliga råd med två seniora rådgivare: Johanna Billing och Per Hasselberg.
Johanna Billing, som var konsthallens allra första utställare med ”Taking Place” i oktober 2015, är en videokonstnär och musiker med rötterna i Jönköping. Johanna Billing är också lektor på Konstfack.
Per Hasselberg är konstnär och verksamhetsledare på Konstfrämjandet. Han kommer ursprungligen från Skillingaryd och är grundare av Konsthall C i Hökarängen.

I det konstnärliga rådet ingår också Marcus Appelberg, Marcus Gyllborg, Jesper O.T Andersson och Johanna Linder. Rådet arbetar på uppdrag från Österängens Konsthalls styrelse och har till uppgift att planera konsthallens uställningar och konstnärliga projekt.

<- Tillbaka till nyheter