My queer Jönköping - workshop med Sam Hultin
25 maj 11:00 - 12:30

My queer Jönköping – workshop med Sam Hultin

Under Jönköpings Pride 2019 kommer konstnären Sam Hultin i samarbete med Jönköping Qom Ut att arrangera en queer stadsvandring, baserat på berättelser från Jönköpings hbtqia+ community.

Inför det håller Sam i en workshop där du som hbtqia+person är välkommen att delta. Under workshopen gör vi en del berättar- och skrivövningar som kommer ligga till grund för själva stadsvandringen som kommer att hållas under festivalen i augusti. Ingen tidigare erfarenhet krävs! Och det kommer bli snäll stämning och superfint!

Workshopen kommer att hållas i Jönköping kommuns lokaler i Juneporten den 25e maj kl 11:00 och hålla på i ca 1,5 timme. Hör av dig till >samhultin@gmail.com< om du vill delta så vi vet ungefär hur många som kommer. Och sprid gärna inbjudan!

Hör också gärna av dig till om du har några frågor eller funderingar kring projektet.

Varmt välkommen att vara med!

Vänliga queera hälsningar,
Sam och Jönköping Qom Ut!


Sam Hultin (f. 1982) är konstnär och arbetar ofta med queer historieskrivning. Hen har bland annat arbetat med lesbiska stadsvandringar i till exempel Tirana, Belgrad, Boxholm, Malmö och Oslo och med queera stadsvandringar i Chisinau, Moldavien. Se www.samhultin.com för mer information.

Projektet produceras i samarbete med Österängens Konsthall och Jönköpings Kommun Kultur & Fritid

<- Tillbaka till evenemang