Ett harmoniskt liv - Emma Stoltz i Studio476
26 sep - 08 okt

Ett harmoniskt liv – Emma Stoltz i Studio476

Jag är en tjej på 24 år som har älskat att måla sedan barnsben. På det senaste har jag brunnit mycket för harmoniskt talande abstrakt konst men även älskar jag att måla av djur och natur. Jag vill att mina konstverk ska ge ett uttryck av lugn och harmoni, att man kan fly in i en värld där man känner glädje och frid.

På den senaste tiden har jag börjat fatta tycke för att måla abstrakt konst då de som betraktar mina konstverk kan fantisera valfritt vad målningen föreställer samtidigt som målningen ger ett intryck av harmoni och lugn.

Jag har alltid gillat att måla av djur och natur på grund utav det lugn och fridfullhet som det ger. T ex när man sitter på en stubbe ute i naturen och ser hur vinden blåser i trädens kronor. När man hör fåglarna kvittra så sitter man där och tänker hur underbar skapelsen är och att man vill fånga ögonblicket. Hur underbart är det inte då att sätta sig ner och måla av detta.

Så min konst ska representera en mer fridfull och lugnande livsstil samt känsla i livet. Jag hoppas att även ni kommer få uppleva friden och lugnet i utställningen.

 


Studio476 är vår experimentyta där alla våra medlemmar kan boka in sig för en utställning. Läs mer om Studio476 här.

Öppettider:

Måndag: 10:00 – 16:00 (ingång via biblioteket)
Tisdag: 11:00-16:00 (ingång via biblioteket)
Onsdag: Stängt
Torsdag: 10:00 – 18:00 (ingång via biblioteket & konsthallen)
Fredag: 10:00 – 18:00 (ingång via biblioteket & konsthallen)
Lördag: 11:00-16:00 (ingång via konsthallen)
Söndag: 11:00-16:00 (ingång via konsthallen) 

<- Tillbaka till evenemang