Bästa Festivalen! Workshop med aghili/karlsson
29 okt 13:00 - 15:00

Bästa Festivalen! Workshop med aghili/karlsson

Välkommen att leka i utställningsskogen Jangal, leta älvbon och till och med bygga ditt eget älvbo i verkstaden!

Konstnärerna bakom utställningen Jangal (som betyder ”skog” på persiska) finns på plats och leder söndagens konstworkshop som hämtar inspiration från den magiska skogen och dess lekar och ritualer.

Nasim Aghili (konstnär, regissör och manusförfattare) och Björn Karlsson (konstnär, trädgårdsmästare och scenograf) är en konstnärsduo som arbetar med olika former av deltagande praktiker inom bildkonst och performancefältet.

Ingen föranmälan, helt gratis!

Utställningen riktar sig till barn och är taktil och interaktiv och en del av Bästa Festivalen. Bästa Festivalen är Bästa Biennalens publika huvudevenemang. Festivalen erbjuder barn och unga att delta och medskapa i olika workshoppar, utställningar, performances och andra kreativa utmaningar för barn och unga och hela familjen. I Bästa Festivalen upplever och skapar barn och unga tillsammans med konstnärer och pedagoger. Festivalen genomförs vartannat år, under två veckor i samband med höstlovet, av nätverkets nästan 90 arrangörer, på uppåt 100 platser runt om i Sydsverige. Österängens konsthall medverkade i år i Bästa Festivalen för andra gången, med utställningen Jangal som riktar sig helt till barn och med två kreativa workshops. 

Utställningen Jangal

Workshop 5 november

Läs mer om Bästa Biennalen

I samarbete med Bästa Biennalen! Med stöd av Region Jönköpings län och Jönköpings kommun.

<- Tillbaka till evenemang