Exklusiv förhandsvisning: Koko-di koko-da
13 aug 18:00 - 21:00

Exklusiv förhandsvisning: Koko-di koko-da

När kvällarna blivit mörka och augustimånen letar sig ner genom trädens ännu täta lövverk är det dags. Livet kommer, liksom skogen, att förändras. Du är nu förvarnad.

Den 23 augusti går Johannes Nyholms skräckfilm ”Koko-di koko-da” upp på bio. Den svenske filmskaparen har tidigare gjort den hyllade och tillika en av världens mest sedda (!) kortfilmer, Las Palmas, och senast flerfaldigt Guldbaggeprisade långfilmen Jätten.
”Koko-di koko-da” hade världspremiär på prestigefulla Sundance filmfestival och har återkommande lett till jämförelser med skräckmästare som Stanley Kubrick, David Lynch och Lars von Trier.

Vi har glädjen att bjuda in till en exklusiv förhandsvisning av Koko-di koko-da redan tio dagar före biografpremiären, den 13 augusti. Då kommer regissören och delar av ensemblen till Österängens Konsthall för en i alla avseenden spektakulär visning av filmen som alla kommer att prata om.
Obs! Visningen i konsthallen kommer att vara gratis! Vill man se filmen inne i bussen kostar det 100 kr. Biljetter går att köpa här

Åldersgräns: 18 år

 

 

<- Tillbaka till evenemang